Z důvodu vytížení odesíláme balíky 2x týdně. Děkujeme za pochopení

Nový WI-FI LED kontroler

 

 

 

Světlo je nepostradatelnou součástí každého rostlinného akvária. Příliš či nedostatek světla rostlinám a celkovému fungování akvária neprospívá, světelné požadavky se navíc časem díky růstu rostlin mění. Řešením může být LED kontroler, pomocí kterého lze nastavit požadovaný jas v akváriu. 


LED kontroler do akvária

Rostliny v přírodě nemají stále zcela stejné podmínky, nezažívají jen den a noc, tedy světlo a tmu. Světlo pozvolna východem slunce zesiluje a se západem slunce pomalu  odchází. Během dne vlivem okolního prostředí slunce mění svou sílu a proto nejen tyto funkce přinášíme v našem chytrém LED kontroleru.

 

Náš LED kontrolér s podporou Wi-Fi nabízí ovládání mnoha funkcí a to přes jednoduché webové rozhraní bez nutnosti instalace aplikace. V základním režimu lze nastavit časy východu a západu slunce, dále čas a trvání polední přestávky a čas noci, tedy úplné tmy. Jas lze nastavit maximální pro den, přestávku, večer a noc. Večerní svit simuluje měsíční jas, který ještě ve večerních hodinách lehce prosvětluje akvárium a jas noci zůstává po zbytek noci.

 

iMK system propojení

 

Rozšířené nastavení navíc umožňuje měnit délku východu a západu slunce. Dále je možné nastavit automatickou změnu času východu a západu slunce dle zeměpisných souřadnic, díky čemuž může světlo svítit tak, jak odpovídá ročnímu období skutečně v daném místě zeměkoule. Rostliny reagují i na fázi měsíce, kterou zde přinášíme v podobě automatické funkce zapnutí měsíce. Tato funkce mění jas noci dle fáze měsíce. V úplňku bude svítit maximálním nastaveným jasem noci a ve fázi novu bude jas nulový.

 

LED kontroler podporuje další funkce, jako jsou:

  • kalibrace daného LED osvětlení (pro maximální efekt světel)
  • aktualizaci systému
  • modulární systém

 

iMK system modularita

 

Modulární LED kontroler navíc podporuje zapojení do celkového modulárního systému, který v současné době podporuje propojení s pH kontrolérem. Další aktualizace systému LED kontroleru budou podporovat ovládání pH kontroleru přes jedno webové rozhraní s možností grafického znázornění historie průběhu pH a teploty ve vašem akváriu.

 

 

 Do našeho e-shopu přinášíme dvě nové verze LED kontroleru: