Z důvodu vytížení odesíláme balíky 2x týdně. Děkujeme za pochopení

Allfa akvárium 2023 Soutěž

Kdo to je Allfa


Allfa je česká firma, která se specializuje na akvaristiku a zejména na aquascaping. Je výrobcem výborných profesionálních hnojiv pro akvarijní rostliny. Každý rok pořádá soutěž o nejhezčí akvárium, která se stala jedním z největších akvaristických soutěží v České a Slovenské republice.

 

Soutěž Allfa Aquascaping Contest je určena pro všechny akvaristy, kteří se chtějí podělit o své zkušenosti a vytvořit krásné a originální akvárium. Soutěž je otevřená pro všechny, bez ohledu na věk, zkušenosti nebo umělecké nadání. Účastníci soutěže mohou používat různé druhy rostlin, dekorací a dalších materiálů, aby vytvořili co nejhezčí a nejoriginálnější akvárium.

 

Soutěžící musí poslat fotografie svého akvária pomocí formuláře na webu Allfy. Fotografie by měla být vysoké kvality a doporučujeme napsat do formuláře informacemi o použitých rostlinách, dekoracích a dalších materiálech. Hodnocení se provádí na základě několika kritérií, jako jsou například originalita, estetická hodnota, rostliny a ryby a celková prezentace.

 

Soutěž trvá několik týdnů a výsledky jsou ohlášeny na oficiálních stránkách firmy Allfa na sociálních sítích. Vítězové obdrží ceny a ocenění za své výkony v podobě krásných trofejí.

 

Allfa Aquascaping Contest je skvělou příležitostí pro všechny, kteří mají zájem o akvaristiku a aquascaping, aby se ukázali a podělili se o své umělecké schopnosti. Soutěž je také skvělou příležitostí pro získání inspirace a nových nápadů pro vlastní akvária.

 

 

Více informací o soutěži

 

 

Odborná porota, která posoudí právě vaše akvária


 

 


 

 

 

SPOLEČNĚ SE TĚŠÍME NA VAŠE VÝTVORY